به گزارش شهرآرانیوز؛ رولت خامهای، به دلیل داشتن خامه، میتواند منبعی از ویتامینهای محلول در چربی مانند A، D، E و K باشد که برای سلامت عمومی بدن ضروری هستند. همچنین، خامه حاوی کلسیم است که برای رشد استخوانها مفید است.
{$sepehr_key_139237}
تخم مرغ ۴ عدد
شکر دانه ریز ۹۰ گرم
آرد ۹۵ گرم
عسل ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱/۴ ق چ
خامه قنادی حدودا ۴۵۰ گرم
{$sepehr_key_139238}
ابتدا سفیده و زرده را جدا کنید و سفیدهها را با دور تند همزن بزنید تا کمی کف کند. وقتی سفیدهها شروع به کف کردن کرد، نصف مقدار شکر را به صورت بارانی اضافه کنید تا زمانی که کاملا فرم بگیرد و کنار بگذارید.
سپس مابقی شکر را به زرده اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، بعد عسل را به آن اضافه کنید و دوباره در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در مرحله بعد، این ترکیب را به سفیدههای فرم گرفته اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
سپس آرد و بکینگ پودر الک کرده و طی دو الی سه مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.
در این مرحله، داخل قالب ۳۰ در ۴۰ بریزید و به صورت یکنواخت کاملا صاف کنید، در ادامه لازم است داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بپزید.
بعد از اینکه از داغی افتاد کیک را برگردانید، سپس کاغذ روغنی را جدا کرده و همانند فیلم کیک را رولت کنید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
سپس خامه را فرم بدهید و هر طعم دهندهای که دوست دارید را در این مرحله به خامه اضافه کنید و حالا رولتی که خنک شده است را باز کرده و خامه فرم گرفته را روی سطح کیک، صاف و یک دست پخش کنید سپس مطابق فیلم کیک را رول و کاملا فشرده کنید تا خامه و کیک به هم بچسبند، در ادامه پارچه را دور آن بپیچید و یک ساعت داخل یخچال به ان استراحت بدهید.
سپس سر و ته رولت را با چاقو ارهای بزنید تا ظاهر قشنگ تری داشته باشید، در پایان میتوانید روی رولت را با سلیقه خودتان تزیین کنید. / نوش جان