به گزارش شهرآرانیوز؛ مرضیه مینایی پور با اشاره به اینکه مکتب زینبی یعنی زنانی که مسئولانه میاندیشند، فریاد میزنند، روشنگری میکنند و در دل سختیها، باری از رسالت تاریخی به دوش میکشند، اظهار کرد: این مکتب را میتوان در سه محور مسئولیتپذیری در برابر حق و باطل، شجاعت در سخنگفتن و افشاگری در برابر ظلم و صبر، پایداری و حفظ هویت دینی در سختترین شرایط شناخت.
وی با تاکید بر اینکه اربعین یکی از مظاهر قدرت نرم جهان اسلام است، یادآور شد: زن به عنوان حامل فرهنگ و تربیت، نقش مستقیم در القای این قدرت نرم دارد.
این مدرس حوزه علمیه با اشاره به اینکه زنان در پیاده روی اربعین با الگوگیری از حضرت زینب (س)، نقشآفرینی میکنند، متذکر شد: حضور هوشمندانه زنان در پیاده روی اربعین، خود یک فرم مقاومت فرهنگی است.
{$sepehr_key_139273}
مینایی پور با تاکید بر اینکه یکی از ویژگیهای برجسته اربعین، انتقال مفاهیم عمیق عاشورایی به نسل جدید است، افزود: زن در این مسیر، نقش مادر تربیتگر را با عمل خود نشان میدهد، او همچنین، با روایتهای تاریخی از کربلا و زینب (س)، فرهنگ شفاهی مقاومت را حفظ میکند.
وی گفت: زن بُعد عقلانی و عاطفی قیام حسینی را همزمان منتقل میکند، از این رو، اربعین فقط یک پیادهروی نیست، بلکه صحنهای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر است.
منبع: خبرگزاری حوزه