به گزارش شهرآرانیوز؛ این پویش مردمی از ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله نیروهای متخاصم به خاک کشور، به همت انجمن سینمای جوانان ایران و با همکاری دفاتر انجمن در سراسر کشور و باشگاه فیلم اشراق آغاز شد و پس از یک بار تمدید، در روز ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به پایان رسید.
۲۰۲ اثر طی مدت یک ماه از آغاز فراخوان به دبیرخانه پویش رسید که با توجه به زمان محدود موجود جهت تولید و آمادهسازی آثار، استقبال قابلتوجهی به شمار میرود.
۱۱۲ فیلم کوتاه داستانی، ۳۵ فیلم کوتاه مستند، ۲۴ فیلم تجربی و هوش مصنوعی کوتاه و ۳۱ فیلم پویانمایی کوتاه در درگاه پویش ثبت شده است.
پس از طی مرحله انتخاب آثار، هیات داوری پویش کار ارزیابی آثار انتخاب شده را آغاز خواهد کرد و آثار منتخب در چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران در بخشی ویژه به نمایش گذاشته خواهد شد و جوایزی ارزنده به سازندگان برترین آثار از نگاه داوران تعلق خواهد گرفت.
{$sepehr_key_139500}
از آنجا که این پویش، مختص فیلمسازان یا هنرجویان انجمن سینمای جوانان ایران نبود، استقبال مردمی قابلتوجهی هم از آن صورت گرفته است.
محورهای پویش به شرح زیر بوده است:
روایت یک روز در جنگ، ویژگیهای متمایز جنگ کنونی، روایت خانواده در جنگ، آسیبهای سالمندان در جنگ، روایت مهربانیها در ایام جنگ، ظرفیت جنگ در ایجاد انسجام ملی، روایت همدلی مردم در زمان جنگ، مهرورزی مشاغل خدماتی در جنگ، روایتهای امیدآفرین در ایام جنگ، هویت تاریخی ایران در تابآوری در ایام جنگ، روایتهای اقتباسی و اساطیری در دفاع از وطن، چالشهای روانی جامعه در زمان جنگ، نقش معنویت در آرامش اجتماعی و امیدآفرینی، محافظت کودکان از آسیبهای روانی جنگ، حماسهآفرینی ایرانیان در طول تاریخ در دفاع از وطن، روایتهای جنگهای عصر تکنولوژی و ماهوارهای.
منبع: صبا