نصب پمپ مستقیم هزینه قبض آب منازل را تا ۲۰ برابر بیشتر می‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، محسن اردکانی اظهار داشت: بعضی از مردم پمپ منازل خود را مستقیم به شبکه وصل کرده‌اند در حالی که استاندارد این است که ابتدا مخزن؛ سپس پمپ وصل شود.

وی افزود: کسانی که پمپ را مستقیم به شبکه وصل کرده‌اند هم برای خود و هم برای همسایگان مشکل ایجاد خواهند کرد بدین معنا که وقتی پمپ مستقیم به شبکه متصل است حق همسایگان را تضییع می‌کنند و آب به همسایگان نمی‌رسد، علاوه بر این باتوجه به اینکه پمپ مستقیما به شبکه وصل است، شبکه نمی‌تواند میزان آب مکفی برای پمپ را تغذیه کند هوا می‌کشد و قبض آب این مشترکین ۲۰ برابر خواهد شد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران تاکید کرد: مشترکین در صورت مشاهده این قبوض گلایه‌مند نشوند، باید به صورت استاندارد قبل از پمپ مخزن آب به شبکه متصل کنند تا مشکلی پیش نیاید.

منبع: ایلنا

{$sepehr_key_139710}