توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده ماندگار است (۱۰ مرداد ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان درباره پیش‌بینی جوی هوای کشور گفت: پیش بینی کلی بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری نشان می‌دهد که طی پنج روز آینده همچنان ماندگاری توده هوای گرم پدیده غالب در بیشتر مناطق کشور می‌باشد.

وی با بیان جمعه و شنبه (۱۰ و ۱۱ مردادماه) برخی نقاط در شمال غرب ارتفاعات البرز مرکزی، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس در بعضی ساعات افزایش ابر رگبار پراکنده رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گاهی همراه با گردوخاک پیش بینی می‌شود، گفت: این شرایط طی پنج روز آینده برای مناطقی از جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان، ارتفاعات هرمزگان و جنوب فارس در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رخ خواهد داد و طی پنج روز آینده در نیمه شرقی کشور برخی مناطق مرکزی، جنوب، جنوب غرب و غرب کشور در برخی ساعات وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

وی افزود: طی سه روز آینده خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم می‌باشند.

وی همچنین در مورد وضعیت هوای تهران گفت: آسمان تهران امروز (۱۰مردادماه) کمی ابری در بعد از ظهر افزایش ابر با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۱۱ مردادماه) کمی ابری تا قسمتی ابری و وزش باد با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_141112}