افتتاح ایستگاه بسیج خط ۳ مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴

به گزارش شهرآرانیوز، مجید نژادحسین امروز، ۱۱ مردادماه، در آیین واگذاری ۴۹ دستگاه ون و ۵ دستگاه اتوبوس جدید، عبور از ۴ میلیون مترمربع آسفالت و آغاز عملیات اجرایی ۵ میلیون مترمربع آسفالت معابر شهری، اظهار کرد: ما سال گذشته هدف‌گذاری چهار میلیون مترمربع آسفالت معابر سطح شهر را داشتیم.

وی افزود: رکورد مشهد بیشتر از سه تا سه میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع نبود، اما امروز چهار میلیون مترمربع انجام شد. ما هدف‌گذاری را افزایش دادیم و پنج میلیون مترمربع شد که امروز آغاز می‌شود.

نژادحسین با بیان اینکه شش کیلومتر خط سه مترو انجام و خط دو نیز تکمیل شد، عنوان کرد: ایستگاه بسیج را تا پایان سال تحویل خواهیم داد و در واقع محل اتصال خطوط یک و سه تکمیل خواهد شد.

{$sepehr_key_141238}

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: امروز ۴۹ دستگاه ون از ۱۳۰ دستگاه تحویل شهروندان شد و بناست ۸۱ دستگاه دیگر نیز در اولین فرصت تحویل شود. از ۵ دستگاه اتوبوس جدید و سه دستگاه اتوبوس بازسازی‌شده نیز امروز رونمایی می‌شود.

وی ادامه داد: از ماه آینده، ۳۰۰ دستگاه شامل ۵۰ دستگاه دوکابین و ۲۵۰ دستگاه تک‌کابین به‌مرور وارد می‌شود. در این دوره داریم با تلاش ۱۵ عضو شورا، شهردار و تیمشان و با همراهی هم، اهدافی را که در شورای ششم پیش‌بینی شده است، به نتیجه می‌رسانیم.