فعالیت موکبی مجهز ویژه بانوان در سامرا

به گزارش شهرآرانیوز؛ در آستانه اربعین حسینی و در حالی که در مسیر نجف تا کربلا هنوز بسیاری از موکب‌ها فعالیت خود را آغاز نکرده‌اند، شهر مقدس سامرا حال و هوای خاصی به خود گرفته است. شهری که به‌عنوان خانه پدری امام زمان (عج) شناخته می‌شود، این روز‌ها در تدارک میزبانی از زائرانی است که برای زیارت حرم امامین عسکریین (ع) از اقصی نقاط جهان به‌ویژه ایران، راهی این دیار مقدس می‌شوند.

سامرا، برخلاف نجف و کربلا که محور اصلی زیارت‌های اربعین هستند، مقصد زائرانی است که در مسیر بازگشت یا پیش از عزیمت به کربلا این مکان مقدس را انتخاب می‌کنند. این حضور، هر ساله پررنگ‌تر می‌شود و در سال جاری نیز با توجه به افزایش چشمگیر زائران، موکب‌ها و خدمات‌رسانی‌ها نیز توسعه یافته‌اند.

در این میان، موکب حضرت فاطمه الزهرا (س) از تهران، یکی از شاخص‌ترین و منظم‌ترین موکب‌هایی است که در سامرا به فعالیت پرداخته و به‌طور ویژه برای بانوان زائر تدارک دیده شده است. این موکب که در ضلع شمالی صحن حرم امامین عسکریین (ع) و در محلی امن و اختصاصی مستقر شده، تنها به بانوان خدمات ارائه می‌دهد و ورود آقایان به آن ممنوع است.

این موکب ظرفیت اسکان روزانه ۳ هزار و ۵۰۰ نفر را در چهار بخش مجزا دارد. فضای داخلی با فرش‌هایی مفروش شده است. همچنین کولر‌های دیواری در‌موکب تعبیه شده تا در هوای گرم و طاقت‌فرسای سامرا زائران بتوانند ساعاتی را در آسایش سپری کنند. همچنین، پتو‌هایی نیز جهت استراحت در شب و استفاده در ساعات استراحت در نظر گرفته شده است.

منبع: فارس

{$sepehr_key_141492}