تظاهرات حامیان فلسطین در استرالیا پل «هاربر» را مسدود کرد

به گزارش شهرآرانیوز، تظاهرکنندگان با وجود باران شدید، از روی پل نمادین هاربر سیدنی عبور کردند و صلح و ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه جنگ‌زده را خواستار شدند؛ جایی که بحران انسانی در حال وخیم‌تر شدن است.

این گزارش حاکی است: برخی از شرکت‌کنندگان در این تظاهرات ظروف غذا همچون قابلمه و ماهیتابه‌هایی را به عنوان نماد‌های گرسنگی با خود حمل می‌کردند؛ در میان راهپیمایان، جولیان آسانژ، بنیانگذار ویکی‌لیکس، نیز حضور داشت.

{$sepehr_key_141646}

جولیان آسانژ، بنیانگذار ویکی‌لیکس در راهپیمایی حمایت از غزه در سیدنی استرالیا حضور داشت

رویترز افزود: با گذشت نزدیک به ۲ سال از جنگی که بنا بر اعلام مقامات فلسطینی بیش از ۶۰ هزار نفر کشته در غزه به جای گذاشته است، دولت‌ها و سازمان‌های بشردوستانه می‌گویند که کمبود غذا منجر به گرسنگی گسترده در این باریکه شده است.

تظاهرات حامیان فلسطین؛ حدود ۱۰۰ هزار نفر پل «هاربر» در استرالیا را مسدود کردند

طرفداران فلسطین در اعتراض به وضعیت بحران انسانی در غزه پل هاربر در سیدنی استرالیا را مسدود کردند

بنابر این گزارش، پلیس «نیو ساوت ولز» و نخست وزیر این ایالت از استرالیا هفته گذشته تلاش کردند از برگزاری راهپیمایی روی پل هاربر که یک مکان دیدنی شهر و شاهراه حمل و نقل است، جلوگیری کنند، اما در نهاهیت دیوان عالی ایالت روز شنبه (روز گذشته به وقت محلی) حکم داد که می‌توان این راهپیمایی را برگزار کرد.

پلیس نیو ساوت ولز اعلام کرده است که صد‌ها تن از کارکنان خود را در محل مستقر کرده و از راهپیمایان خواست که برگزاری آن صلح آمیز باشد.

تظاهرات حامیان فلسطین؛ حدود ۱۰۰ هزار نفر پل «هاربر» در استرالیا را مسدود کردند

شبکه خبری abc استرالیا شمار شرکت کنندگان در «راهپیمایی برای بشریت» را حدود ۹۰ هزار نفر اعلام کرد

پلیس همچنین در ملبورن، جایی که راهپیمایی اعتراضی مشابهی در حال برگزاری است، حضور داشت.

شبکه خبری «ای‌بی‌سی» استرالیا نیز ضمن پوشش این خبر گزارش داد: تخمین زده می‌شود که ۹۰ هزار نفر در هوای بارانی به عنوان بخشی از تظاهرات حمایت از فلسطین از روی پل بندرگاه سیدنی عبور کرده‌اند و منجر به بسته شدن این پل شد.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_141645}