پاکیزگی نجف، ثمره تلاش شبانه‌روزی نیروهای مشهدی است + فیلم

سیدابراهیم علیزاده در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به حضور حدود ۴۵۰ نیروی خدمات شهری از مشهد و سبزوار تأکید کرد: «همکاران ما در گرمای بالای ۵۰ درجه عراق، با صفای دل و نه صرفاً با کار یدی، فضای شهر را پاکسازی می‌کنند و با عشق در این مسیر قدم گذاشته‌اند. بسیاری از نیرو‌ها امسال برای اولین‌بار توفیق زیارت پیدا کرده‌اند و این خدمت برایشان با اشک شوق و معنویت همراه است.»

{$sepehr_media_2391727_640_360}

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد گفت: «پاکبان‌ها در سه شیفت حدود ۱۸ کیلومتر در نجف را رفت و روب می‌کنند قبل و بعد از شروع فعالیت پاکبانان، از منطقه بازدید کردیم تا هم به آنها خدا قوت بگوییم و هم شاهد تأثیر تلاش‌شان در پاکیزگی شهر باشیم.»

وی ادامه داد: «امسال علاوه بر خدمات نظافتی، برنامه‌های متنوع فرهنگی نیز برای کارکنان و زائران تدارک دیده شده تا بُعد معنوی این حضور هم تقویت شود. همچنین تجهیزاتی مانند مه‌پاش پرتابل، سمی‌تریلر، ۳۰۰ مخزن پرتابل زباله، ۱۳۰ مخزن ۲۴۰ لیتری و ۶۰۰ جارو مکی و پلاستیکی به نجف منتقل شده که کیفیت خدمات را ارتقاء داده است.»

به گفته عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد، امسال محدوده خدمات‌رسانی از خیابان‌های منتهی به حرم فراتر رفته و شهرداری مشهد مسئولیت نظافت ۵ معبر اطراف حرم را نیز به‌عهده گرفته است.

علیزاده با تأکید بر تعامل مناسب شهرداری مشهد با متولیان نجف، از همکاری خوب استانداری نجف، شهرداری نجف و تولیت حرم مطهر امیرالمؤمنین (ع) قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه «مردم نجف از سال‌های گذشته با خدمات پاکبانان مشهدی آشنا شده‌اند»، اظهار کرد: «بازاریان و شهروندان نجف گاهی با هدیه از نیرو‌های ما استقبال می‌کنند. در فضای مجازی هم خدمات شهرداری مشهد با شهر‌های دیگر مقایسه می‌شود و این کیفیت بالا باعث استقبال گرم مردم و مسئولان نجف شده است.»

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس در پایان افزود: «از سال ۱۳۹۴ در نجف حضور داریم و این حضور منظم و برنامه‌ریزی‌شده که ماه‌ها قبل از ایام اربعین آغاز می‌شود، به الگویی برای مشارکت مردمی نیز بدل شده است. ما حتی روی بنر‌ها به دو زبان نوشته‌ایم: "هر زائر می‌تواند خادم این مسیر باشد."»

{$sepehr_key_141782}