آدان در امارات با استقلال قرارداد می‌بندد

گروه ورزش|شهرآرانیوز، آنتونیو آدان، دروازه‌بان اسپانیایی مد نظر باشگاه استقلال هنوز به ایران نیامده است. این دروازه‌بان قرار است در کشور امارات مستقر شده و تست‌های پزشکی را در این کشور انجام دهد. اگر آدان به لحاظ پزشکی مشکلی نداشته باشد، باشگاه استقلال قراردادی رسمی با وی به امضاء خواهد رساند و بعد از آن آدان راهی ایران خواهد شد و به تمرینات استقلال ملحق می‌شود.

آدان و استقلال به لحاظ مالی به توافق رسیده‌اند و قرار است باشگاه استقلال یک سال این دروازه‌بان اسپانیایی را که سابقه بازی برای رئال مادرید را نیز در کارنامه دارد و جزو دروازه‌بان‌های باسابقه فوتبال اسپانیا محسوب می‌شود را در خدمت داشته باشد. البته آدان در یک فصل اخیر شرایط با ثباتی نداشته، اما تجربه او در باشگاه‌های اسپانیایی عمیقا به کار باشگاه استقلال خواهد آمد.

البته باشگاه استقلال بعد از روشن کردن تکلیف آدان قصد دارد با محمدرضا اخباری نیز وارد مذاکره شده و این دروازه‌بان را هم به خدمت بگیرد. توافقات بااخباری هم انجام شده و تنها اخذ مجوز از باشگاه سپاهان باقی مانده است.

باید دید درنهایت وضعیت دروازه استقلال چه خواهد شد. حضور آدان که از اسپانیا می‌آید و درکنارش اخباری وضعیت با ثباتی را در خط دروازه استقلال ایجاد خواهد کرد و به احتمال زیاد فرعباسی نیز استقلال را ترک خواهد کرد.

{$sepehr_key_142269}