رئیس خانه صمت خراسان رضوی: با تداوم قطعی برق، خیلی از واحد‌های صنعتی تعطیل می‌شوند + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، فیروز ابراهیمی در حاشیه بازدید از مؤسسه فرهنگی شهرآرا و تبریک روز خبرنگار، گفت: شرایط صنایع تولیدی امروز این‌گونه است که حدود ۵۰ درصد از ظرفیت تولیدی واحد‌های صنعتی به دلیل بحران برق کاسته شده است. آماری که مرکز پژوهش‌های مجلس درباره کاهش ۱۳ درصدی میزان تولید در صنایع کشور منتشر کرده، بدون‌شک درست است و این کمترین عددی است که می‌توان پیش‌بینی کرد.

{$sepehr_media_2398307_640_360}

وی ادامه داد: اگر شما دوسه ماه پیش به شهرک‌های صنعتی استان می‌رفتید، کمتر کارخانه‌ای را پیدا می‌کردید که آگهی استخدام نیرو نداشته باشد. اما اگر الان سری به شهرک‌های صنعتی بزنید، دیگر آن حجم از پلاکارد‌های جذب نیرو را نخواهید دید. اکنون در شرایطی هستیم که عملاً واحد‌های صنعتی سه روز در هفته تعطیل هستند و ظرفیت تولید ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

رئیس خانه صمت خراسان رضوی افزود: کاهش میزان تولید در تیرماه شاید ناشی از جنگ تحمیلی دوازده‌روزه بوده است که استان ما خیلی درگیر آن نشد، اما الان به‌گمانم شرایط ما در خراسان رضوی از سایر استان‌ها بدتر هم باشد؛ چراکه بخشی از عرضه برق در بورس انرژی انجام می‌شود و خریدار برق از طریق بورس انرژی، شرکت‌های بزرگ دولتی هستند. این در حالی است که واحد‌های صنعتی در خراسان رضوی اغلب خصوصی هستند و توان رقابت و خرید برق از بورس انرژی را ندارند.

ابراهیمی تصریح کرد: با توجه به این وضعیت انرژی، قطع‌به‌یقین شرایط برای واحد‌های تولیدی هر روز بدتر خواهد شد و با تعدیل نیرو و تعطیلی واحد‌های صنعتی مواجه خواهیم شد. وقتی محدودیت‌ها استمرار داشته باشد، من بدون تردید می‌گویم خیلی از واحد‌ها از چرخه تولید حذف خواهند شد.

{$sepehr_key_143212}