دانستنی‌های کودکانه | گردو و کنجد؛ مغزهای قوی

کوثر رمضانی - بچه‌های عزیز! حتما می‌دانید برای اینکه همیشه سالم و پرانرژی باشیم، باید تغذیه‌مان درست باشد. تغذیه درست و به‌اندازه سبب می‌شود کمتر بیمار شویم. امروز می‌خواهیم شما را با فایده‌ی کنجد و گردو، این دو مغز مفید، آشنا کنیم.

برای داشتن استخوان‌هایی محکم و مغزی سالم و همیشه‌ آماده، نباید از خوردن کنجد در غذاهایتان غافل شوید. یادتان باشد تکه‌های گردو را هم کنار ماست یا پنیر حتما بخورید. این دو مغز خوش‌مزه برای سلامتی شما بسیار مفید هستند.

 

گردو

گردو با داشتن ویتامین‌های E و گروه B و مواد معدنی لازم مانند امگا3، برای سلامت قلب، پوست و گوارش و هضم غذا بسیار مفید است.

یکی‌دیگر از خواص گردو، تقویت سیستم ایمنی است. گردو، آنتی‌اکسیدان‌هایی دارد که به حفظ سلامت سیستم ایمنی کمک و از شیوع بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.

 

کنجد

کنجد علاوه بر داشتن ویتامین‌های لازم برای بدن، یکی از بهترین چربی‌های سالم است که نمی‌گذارد در آینده به بیماری قلبی دچار شوید. این دانه‌ی کوچک، سرشار از مواد معدنی موردنیاز بدن انسان مانند کلسیم، منگنز و فسفر است.

کلسیم مهم‌ترین ماده‌ برای حفظ سلامت استخوان‌های شماست. علاوه بر این، خوردن دانه‌های کنجد سبب افزایش احساس سیری در شما می‌شود و نمی‌گذارد وعده‌های ناسالم بخورید. 

 

دانستنی‌ها | مغزهای قوی