ترمز واردات طلا کشیده شد | کاهش ۴۵ درصدی واردات طلا در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴

به گزارش شهرآرانیوز، در تیر ماه سال جاری ۵۸۳ کیلوگرم طلا از طریق گمرک شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و ۴۷۴ کیلوگرم از طریق گمرک باشماق وارد کشور شده است.

مقایسه آمار واردات طلا با تعرفه گمرکی «طلا به اشکال خام (از جمله طلای آبکاری شده با پلاتین)، برای مصارف غیرپولی» در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نشان می‌دهد که در این مدت در مجموع ۱۱ هزار و ۶۰۷ کیلوگرم طلا وارد کشور شده است.

این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته ۲۱ هزار و ۸۹۶ کیلوگرم طلا وارد کشور شده است. این یعنی در ۴ ماه نخست سال جاری نسبت به سال گذشته واردات طلا ۴۶ درصد کاهش یافته است.

این درحالی است که در ۳ ماهه نخست سال جاری واردات طلا نسبت به سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳ رشد ۵۹ درصدی را نشان می‌داد.

به نظر می‌رسد یکی از اصلی‌ترین دلایل کاهش واردات طلا و توقف روند صعودی واردات طلا به کشور در تیر ماه سال جاری وقوع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و مسدود شدن گمرکات کشور و لغو شدن پرواز‌ها بوده است. یکی از گمرکات اصلی کشور که محل ورود طلا و ترخیص طلا است شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در تهران است.

{$sepehr_key_143695}