خدمت به زائران در پیاده روی اربعین | پشت کوله‌اش نوشته بود کادر درمان هستم

به گزارش شهرآرانیوز؛ پیاده روی اربعین در مسیر نجف به کربلا در جریان است و در این مسیر همه در حال خدمت به زائران هستند تا شاید قدری از رنج این سفر برایشان کاسته شود. هستند در این میان کسانی که خودشان زائر هستند، اما در مسیر هم به دنبال خدمت هستند، مانند این خانم دکتر.

پشت کوله‌اش نوشته بود کادر درمان هستم و برای اینکه زائران دیگر کشور‌ها هم بدانند آن را به عربی و انگلیسی هم ترجمه کرده بود.

تمایلی برای گفت‌و‌گو نداشت، در کوله‌پشی اش تجهیزات پزشکی و قدری دارو داشت تا در صورت نیاز به زائران کمک کند. یکی برای درد ناشی از پیاده‌روی و یکی هم برای زخم‌ها و تاول‌های پا به او مراجعه می‌کرد.

بانوان بیشتر مشتری اش بودند، خصوصا در موکب‌های زنانه. خلاصه که اینجا همه به دنبال خدمت به زائر هستند، حتی خود زائران.

منبع: فارس

{$sepehr_key_143775}