بازگشت معجزه‌آسای دختر ۲۰ ساله به زندگی پس از ۲۰ دقیقه ایست قلبی بر اثر برق‌گرفتگی (۲۲ مرداد ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسین ابراهیمی‌پور گفت: این بیمار بر اثر برق‌گرفتگی دچار ایست کامل قلبی–تنفسی شده و هیچ علائم حیاتی نداشت. پس از انتقال فوری توسط تیم اورژانس پیش‌بیمارستانی (EMS) به بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد، اقدامات احیاء قلبی–ریوی با حضور متخصص طب اورژانس و تیم پرستاری مجرب بلافاصله آغاز شد.

۲۰ دقیقه احیای مداوم و سه شوک الکتریکی

وی افزود: به دلیل شرایط بحرانی بیمار، سه بار شوک الکتریکی اعمال شد و پس از حدود ۲۰ دقیقه احیای مستمر، علائم حیاتی بازگشت. پس از تثبیت وضعیت، بیمار به بخش ICU۱ منتقل شد.

{$sepehr_key_143787}

دکتر ابراهیمی‌پور ادامه داد: با مراقبت‌های ویژه، وضعیت عمومی بیمار بهبود یافت و برای ادامه درمان سوختگی‌های الکتریکی به بیمارستان امام رضا (ع) و بخش سوختگی منتقل شد. در حال حاضر وی در حال گذراندن دوره درمان است.

رئیس مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی شهید هاشمی‌نژاد با قدردانی از تلاش بی‌وقفه همکاران خود گفت: همدلی، تعهد و تخصص کادر درمان بیمارستان، نقش مهمی در بازگشت این بیمار به زندگی ایفا کرد و این موفقیت نتیجه همکاری بخش‌ها و واحد‌های مختلف مرکز است.