سه ویژه‌برنامه عزاداری حرم امام‌رضا(ع) در دهه پایانی صفر، با حضور مداحان و سخنرانان کشوری برگزار می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز، دهه پایانی صفر و ایام عزاداری شهادت امام‌رضا(ع) در حرم مطهر رضوی، رنگ‌وبوی دیگری دارد که عناوین سه ویژه‌برنامه با حضور مداحان و سخنرانان کشوری در ادامه می‌آید.

«روضه خورشید» عنوان یکی از برنامه‌های عزاداری حرم امام‌رضا(ع) در دهه آخر صفر بوده که با مداحی و مرثیه‌سرایی حاج‌محمود کریمی و سخنرانی حجج‌الاسلام اسماعیل رمضانی و علی علیزاده همراه است. این برنامه که در رواق امام‌خمینی(ره) برگزار می‌شود، از امشب، ۲۴ مردادماه ساعت ۲۲ آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.

همچنین این برنامه، ویژه علاقه‌مندان و مشتاقان علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) که نمی‌توانند در این مراسم معنوی حضور داشته باشند، هر شب ساعت ۲۳ از شبکه افق پخش خواهد شد.

«سوگواره آل‌طاها» از دیگر برنامه‌های مهم حرم مطهر رضوی ویژه عزاداری در دهه آخر صفر است که از ۲۵ مرداد تا دوم شهریورماه، از ساعت ۱۶:۴۵ دقیقه تا ۱۸ در صحن پیامبر اعظم(ص) برگزار خواهد شد.

{$sepehr_key_144168}

نمایش آیینی «آسمان هشتم» نیز در قالب تعزیه ویژه رحلت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام‌رضا(ع) از ۲۶ مردادماه تا ۲ شهریور ۱۴۰۱۴ ساعت ۲۰ الی ۲۲ در صحن امام حسن مجتبی (ع) اجرا خواهد شد.