استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی

سیدعلی منیری در حاشیه مانور طرح امدادونجات دهه پایانی صفر در مشهد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز عنوان کرد: در کمیته امدادونجات ستاد خدمات سفر استانداری خراسان رضوی دو محور عملیاتی را طرح‌ریزی کردیم؛ «طرح همسفران خورشید» و «طرح قدم‌به‌قدم در مسیر بهشت».

وی ادامه داد: در طرح همسفران خورشید، ۱۶۶ پایگاه اعم از پایگاه‌های ثابت، موقت، سیار و همچنین پایگاه‌های محل استقرار تیم‌های واکنش سریع و ستاد فرماندهی را در ۱۶۶ نقطه به ظرفیت ۱۵۰۰ نفر امدادگر و کادر جمعیت هلال‌احمر با مشارکت ۵ استان فارس، یزد، کهگیلویه‌وبویراحمد، کرمان و اردبیل با محوریت و حمایت سازمان امدادونجات کشور برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی ادامه داد: طرح دیگر ما با مشارکت سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر خواهد بود که به استعداد ۳۰۰۰ نفر از جوان‌های سراسر کشور در قالب قدم‌به‌قدم در مسیر بهشت در ۱۰ ایستگاه بر اساس حجم جمعیت میلیونی زوار امام رضا(ع) برنامه‌ریزی کردیم. در این طرح، جمعیت یادشده برای زائران سالمند و توان‌خواه با ویلچر در تمام ساعات شبانه‌روز برای تسهیل تردد این زائران با همکاری آستان قدس پیش‌بینی شده است.

منیری اضافه کرد: همچنین در مسیر ورودی حرم مطهر رضوی ۴۵۰ نیروی واکنش سریع در ۳۰ محور اطراف حرم مشغول خدمت‌رسانی خواهند بود و این خدمت‌رسانی با همکاری اورژانس انجام خواهد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: براین‌اساس، خدمت‌رسانی ما در ایام مذکور با استعداد ۵ هزار نیروی داوطلب انجام خواهد شد.

 تأمین دارو‌های موردنیاز زائران توسط داروخانه‌های هلال‌احمر

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی درباره تأمین داروی موردنیاز در داروخانه‌های زیرپوشش هلال‌احمر نیز عنوان کرد: در کنار همکاری با دانشگاه علوم‌پزشکی به‌ویژه معاونت غذا و دارو، دارو‌هایی نیز در داروخانه‌های هلال‌احمر به صورت تک‌نسخه‌ای و با ضوابط سازمان غذا و دارو شارژ شده و دارو‌های موردنیاز با افزایش مضاعف برای استفاده زائران و مجاوران در نظر گرفته شده است.

استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی

منیری ادامه داد: در مسیر‌های پیاده منتهی به حرم و شهر مشهد نیز شش مرکز درمانی همراه با دانشگاه علوم‌پزشکی و معاونت بهداشت و درمان سپاه پاسداران و همچنین جمعیت خدمتگزاران و گروه‌های دیگر داوطلب برپا شده است که الحمدلله دارو‌های آن نیز تأمین شده است تا در قالب کمیته بهداشت و درمان ستاد خدمات سفر پیش‌بینی‌های لازم برای ارائه خدمات درمانی و دارویی به زائران انجام شود.

{$sepehr_key_144978}