رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: ما پیوست‌های فرهنگی را در رضایتمندی زائر می‌بینیم

به گزارش شهرآرانیوز، جاوید کیانی امروز، ۲۹ مردادماه، در حاشیه بازدید جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مقدس از ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ در دهه پایانی ماه صفر، اظهار کرد: در مجموعه مدیریت شهری، از اواسط فروردین‌ماه تصمیم گرفته شد که دبیرخانه ستاد دهه آخر صفر تشکیل شود.

وی افزود: ما این دبیرخانه را تشکیل دادیم و هفت کمیته مشخص شد. جناب شهردار برای این کمیته‌ها ابلاغ زدند و هرکدام از این کمیته‌ها در حوزه وظایف و مأموریت محوله خود، برای روز‌های پایانی ماه صفر انجام وظیفه می‌کنند. از جمله این کمیته‌ها، خدمات شهری، حمل‌ونقل و عمران، و اطلاع‌رسانی هستند.‌ یکی از کمیته‌های مهم، کمیته فرهنگی بوده که یکی از رسالت‌های کمیته فرهنگی و استقبال از زائر، بحث اسکان زائران است.

کیانی ادامه داد: مأموریت اسکان در مشهد با حوزه میراث فرهنگی است، اما ما به کمک آمدیم و ۵۱ مرکز اسکان با ظرفیت ۶۳ هزار نفرشب خواب را تجهیز و آماده‌سازی کردیم تا زائرانی که وارد شهر مشهد می‌شوند از این مکان‌ها استفاده کنند. یکی از مکان‌هایی که در نظر گرفتیم و امسال اضافه شد، همین ایستگاه استقبال از زائر یا فرهنگ‌سرای منطقه ۷ است.

{$sepehr_key_145488}

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد اضافه کرد: این ایستگاه را با همت همکارانمان در مجموعه مدیریت شهری اعم از حوزه مالی و پشتیبانی، حوزه فرهنگی و منطقه ۷ و با دستور صریح شهردار توانستیم به بهره‌برداری موقت برسانیم و فضایی را ایجاد کنیم تا زائران استراحتگاهی موقت داشته باشند.

وی با بیان اینکه ما پیوست‌های فرهنگی را در رضایتمندی زائر می‌بینیم، عنوان کرد: ما معتقد هستیم که اگر زائران در خدماتی که به آن‌ها ارائه می‌شود، رضایتمندی داشته باشند، کار فرهنگی و پیوست فرهنگی است. موضوعات فرهنگی باید منتج به رضایتمندی مردم باشد.

کیانی خاطرنشان کرد: اینکه در حوزه خدمات شهری، ۵۸۰۰ پاکبان ما امروز کار نظافت شهر را انجام می‌دهند، اینکه سرویس‌های بهداشتی، آبخوری‌ها و وضوخانه‌ها در این ایام اضافه می‌شود، اینکه پارکینگ‌ها با تمام ظرفیت در خدمت زائران قرار می‌گیرد و اینکه روز‌های پایانی ماه صفر سرویس‌های حمل‌ونقل عمومی رایگان می‌شود و در اختیار زائران و مجاوران قرار می‌گیرد، پیوست فرهنگی است.