آیا رژیم صهیونیستی به عراق حمله می‌کند؟ | هشدار دبیرکل جنبش النجباء عراق در خصوص دخالت نظامی اسرائیل

به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با آغاز فرایند تخلیه پایگاه‌های آمریکا در عراق و انتقال نیروهای سنتکام به اقلیم کردستان عراق، گزارش‌ها از تحرکات جدید ارتش اسرائیل و انتقال گسترده موشک‌های دوربرد و جنگنده‌های F35 به پایگاه‌های این رژیم در جنوب سوریه حکایت دارد. در شرایطی که پایگاه عین‌الاسد در استان الانبار و پایگاه ویکتوری در فرودگاه بغداد به‌طور کامل تخلیه و نیروها و تجهیزات آن به پایگاه علی‌السالم در کویت و الحریر در اقلیم کردستان عراق منتقل شده‌اند، پایگاه الحریر در روزهای گذشته میزبان جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بوده تا به‌عنوان یک مرکز پشتیبانی حیاتی سنتکام در محدوده سوریه و عراق عمل کند.

بر همین اساس، «شیخ اکرم الکعبی»، دبیرکل جنبش النجباء عراق، روز گذشته در مصاحبه‌ با یک رسانه عراقی هشدار داده که اگر رژیم صهیونیستی به‌طور مستقیم وارد صحنه عراق شود، تمام پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در اقلیم کردستان، سوریه و حتی کویت به اهداف مشروع گروه‌های مختلف مقاومت و به‌خصوص حشدالشعبی عراق تبدیل خواهند شد.

دبیرکل جنبش النجباء عراق در این مصاحبه می‌گوید: اگر آمریکا نتواند با ابزارهای فشار سیاسی، تهدید اقتصادی و تحرکات امنیتی مانع تصویب قانون حشدالشعبی و حفظ توان مقاومت شود، احتمال دخالت رژیم صهیونیستی در عراق بسیار زیاد است.

به گفته وی، شکست آمریکا در یمن و کاهش توان بازدارندگی آن در منطقه، می‌تواند رژیم صهیونیستی را به ورود مستقیم به پرونده عراق سوق دهد.

در شرایطی که براساس توافق امنیتی بغداد ـ واشنگتن، نیروهای آمریکایی درحال خروج از این کشور و عقب‌نشینی تاکتیکی از یک منطقه پرخطر هستند، عراق به کانون جدید ناامنی‌های سازمان‌یافته در منطقه تبدیل می‌شود. از یکسو تسلط کامل گروهک‌های تکفیری در سوریه، از یکسو فشارهای سیاسی برای انحلال حشدالشعبی و از سوی دیگر آمادگی گسترده ارتش اسرائیل برای اجرای عملیات انتقام از مقاومت اسلامی عراق، شرایطی را فراهم کرده تا عراق به نقطه عطف تعیین سرنوشت منطقه تبدیل شود.

تجربه لبنان، غزه، یمن و ایران نشان داده که اشراف اطلاعاتی، نقشی حیاتی در موفقیت عملیات رژیم صهیونیستی دارد تا بر این اساس، در صورت تقویت همکاری اطلاعاتی ایران و عراق برای خنثی‌سازی اشراف اسرائیل، احتمال ورود مستقیم رژیم به میدان عراق کاهش یابد و ابتکار عمل در منطقه دوباره در اختیار محور مقاومت باشد.

{$sepehr_key_146212}