پاکسازی و بازپیرایی فضای سبز آسیب‌دیده مشهد پس از برگزاری مراسم شام غریبان

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی یعقوبی از برنامه‌ریزی جامع برای بازسازی و بازگشت سریع فضای شهری به حالت عادی پس از پایان مراسم دهه پایانی صفر در شامگاه یکشنبه (۲ شهریور ۱۴۰۴) خبر داد و تأکید کرد: «تمامی گونه‌های گیاهی و ملزومات مورد نیاز برای به‌روزرسانی فضا‌های تخریب‌شده، از پیش تهیه و در انبار‌های شهرداری ذخیره شده است تا بلافاصله پس از پایان مراسم، عملیات بازسازی آغاز شود.»

وی افزود: «طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، از شب شام غریبان تا صبح روز بعد، تمامی نقاط فضای سبزی که احتمالاً در جریان مراسم دهه پایانی صفر دچار آسیب شده باشند، بازسازی و به حالت اولیه بازخواهند گشت.»

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد تصریح کرد: «هدف این است که شهروندان مشهدی در صبح روز دوشنبه با شهری کاملاً مرتب و تمیز و شاداب رو‌به‌رو شوند.»

وی همچنین خاطرنشان کرد: «این برنامه هر ساله با همکاری گسترده ادارات فضای سبز مناطق سیزده‌گانه و سازمان پارک‌ها و فضای سبز اجرا شده و تاکنون با موفقیت انجام پذیرفته است.»

{$sepehr_key_146460}