وزیر راه و شهرسازی: تسهیلات جدید برای تحویل واحدهای مهرگان مشهد تامین می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز، فرزانه صادق، امروز دوشنبه ۳ شهریور در سفر به خراسان رضوی و به نمایندگی از دولت برای افتتاحات هفته دولت، از سایت مسکن مهرگان مشهد بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید اعلام کرد: فاز اول پروژه به اتمام رسیده و در فاز دوم از حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد، ۳۰۰ واحد آماده تحویل به متقاضیان است و مردم باید برای تامین آورده خود اهتمام داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر تحویل واحد‌ها با خدمات پشتیبان توضیح داد: اراضی پارک و فضای سبز به شهرداری تحویل شده و تفاهم‌نامه‌ها برای نوسازی مدارس و ایجاد تجاری‌های خرد در حال اجراست.

صادق افزود: به دلیل تعلق این واحد‌ها به اقشار کم‌درآمد، تلاش می‌کنیم وام جدیدی از صندوق مسکن تامین کنیم تا سرعت تحویل واحد‌ها افزایش یابد.»

وی از مردم خواست برای دریافت واحد‌های خود نسبت به تامین آورده اهتمام بیشتری داشته باشند.

بر اساس اعلام اداره کل راه و شهرسازی استان، در خراسان رضوی ۷۶ سایت نهضت ملی مسکن فعال است که مساحت آنها ۲۶.۶ هکتار بوده و پیشرفت فیزیکی مرحله اول ۹۸ درصد و مرحله دوم ۱۲ درصد است. از مجموع ۷۵ هزار و ۷۹۴ واحد در دست اجرا، ۲۴ هزار و ۹۶۰ واحد انبوه‌سازی با پیشرفت ۵۱.۵۸ درصد و ۵۰ هزار و ۸۳۴ واحد گروه ساخت با پیشرفت ۳۲.۱۱ درصد در حال اجراست.

سایت مسکن مهرگان در سه فاز در حال اجراست؛ فاز اول ۵۲ هکتار با ۱۰۰ درصد پیشرفت، فاز دوم ۷۰ هکتار با پیشرفت مرحله اول ۱۰۰ و مرحله دوم ۹۸ درصد، و فاز سوم ۵۰ هکتار با پیشرفت مرحله اول ۶۰ و مرحله دوم ۴۰ درصد است. این سایت شامل ۱۴ مدرسه، ۱۰ مسجد، ۲ کلانتری و ۶ واحد تجاری است که بخشی از مراحل آن در حال اجراست.

{$sepehr_key_146701}