ممانعت از ورود ساپینتو به جایگاه گزارشگر بازی استقلال و ذوب‌آهن

گروه ورزش|شهرآرانیوز: پیش از دیدار استقلال و ذوب‌آهن در ورزشگاه شهر قدس، حاشیه‌ای عجیب و در عین حال بحث‌برانگیز رخ داد. یکی از مسئولان باشگاه استقلال تلاش داشت ریکاردو ساپینتو، سرمربی پیشین آبی‌پوشان که به دلیل محرومیت امکان حضور روی نیمکت تیمش را نداشت، در جایگاه مخصوص گزارشگران صداوسیما بنشاند تا از آن نقطه بازی را دنبال کند.

این اقدام با واکنش سریع مسئولان برگزاری مسابقه روبه‌رو شد. مسئولان هیئت فوتبال استان تهران به همراه ناظر مسابقه تأکید کردند که جایگاه گزارشگری تنها به خبرنگاران و عوامل رسانه‌ای اختصاص دارد و حضور افراد غیرمرتبط در این بخش ممنوع است. بر همین اساس، مخالفت رسمی با این تصمیم اعلام شد و مسئولان مانع از حضور ساپینتو در آن جایگاه شدند.

دلیل ممانعت با این موضوع هم به اجرا درآمدن قوانین بازی و مختل‌نشدن روند گزارش بازی اعلام شد که مورد قبول مسئولان استقلال نیز قرار گرفت.

درنهایت، پس از گفت‌و‌گو‌ها و هماهنگی‌های صورت‌گرفته، ساپینتو به جایگاه ویژه (وی‌آی‌پی) هدایت شد و از آن بخش، دیدار تیمش را زیر نظر گرفت.

این اتفاق بازتاب‌های مختلفی در میان افرادی که از موضوع اطلاع یافتند، داشت؛ برخی آن را به تلاش استقلالی‌ها برای فراهم‌کردن شرایط بهتر برای ساپینتو تعبیر کردند و برخی دیگر از بی‌نظمی و نبود سازوکار مشخص در مدیریت جایگاه‌ها انتقاد کردند.

 با این حال، بازی بدون حاشیه‌ای به انجام رسید و این ماجرا قبل از آغاز بازی، ختم به خیر شد.

{$sepehr_key_147243}