دیدار شهردار مشهد با مدیر عالی حرم مطهر رضوی | قلندرشریف: فاز نخست خط ۳ متروی مشهد رهاورد همکاری آستان قدس رضوی با مدیریت شهری بود + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد، عصر امروز (شنبه ۸ شهریور ۱۴۰۴) با رضا خوراکیان، مدیر عالی حرم مطهر رضوی، دیدار و گفت‌و‌گو کرد. در این دیدار، موضوعات متعددی ازجمله قطارشهری مشهد، مسیر‌های تشرف، ره‌باغ‌های بافت پیرامونی حرم مطهر و راهکار‌های خدمت شایسته به زائران به‌خصوص در پیک‌های زیارتی بررسی شد.

{$sepehr_media_2420441_640_360}

خدمات به زائران به شکل شایسته‌ای انجام گرفت

شهردار مشهد در حاشیه این دیدار به خبرنگار شهرآرانیوز تصریح کرد: امسال تلاش‌ها متمرکز بر این بود که علاوه بر خدمات سال‌های گذشته، استقبال و پذیرایی از زائران در موکب‌های پیرامون حرم مطهر به شکل شایسته‌تری انجام شود.

وی افزود: در پیک زیارتی دهه آخر صفر ۱۴۰۴، برای ما دو موضوع مهم اهمیت داشت که پررنگ‌تر از سال گذشته دنبال کردیم. یکی تکریم زائران چه در استقبال، چه اقامت و چه بدرقه و یکی ایمنی و سلامت مهمانان امام هشتم(ع).   دراین‌بین همکاری خوبی بین آستان قدس و شهرداری شکل گرفت و  متمرکز شدیم تا مشکلات مربوط به انشعابات گاز و چالش‌های حوزه پذیرایی در موکب‌های پیرامون حرم مطهر برطرف شود. امسال با مشارکت شرکت گاز توانستیم به‌صورت دائم انشعاب گاز برای هر موکب ایجاد کنیم که به‌طور دائم، مشکلات آن‌ها را برطرف خواهد کرد.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: علاوه بر موضوع گاز، ما توانستیم با مشارکت شرکت آب‌وفاضلاب مشهد به چالش‌های بهداشتی حوزه فاضلاب هم رسیدگی کنیم که براین‌اساس، با ایجاد انشعاب اگو و لوله‌کشی دائم آب شرب، معضل همیشگی موکب‌ها در بخش چاه‌های جذبی برطرف شد.

مدیریت شهری با آستان قدس رضوی تعامل نزدیک دارد

وی ادامه داد: علاوه بر قدرشناسی از حضور مردم، مدیریت شهری از مدیریت کلان آستان قدس و شخص تولیت معزز قدردانی می‌کند. در حوزه قطارشهری اگر مساعدت تولیت برای ایجاد ایستگاه باب‌الجواد(ع) نبود، امسال این دستاورد‌ها برای فاز نخست خط سوم قطارشهری حاصل نمی‌شد و این موضوع رهاورد همکاری بین مدیریت شهری و آستان قدس رضوی بود. در بخش پروژه‌های شهری هم ما تا پیش از این، شاهد وقوع ترافیک‌های سنگین و ایجاد چالش برای زائران عزیز در مسیر‌های تشرفشان بودیم که در مصادیق متعدد ازجمله پروژه میدان انقلاب به برکت دستور تولیت معزز و همکاری آستان قدس، این مشکلات به سرعت برطرف شدند.

قلندرشریف تصریح کرد: ازجمله اهداف ما برای تسهیل تشرف زائران، پروژه بزرگ و پیچیده کریدور شمال به جنوب مشهدالرضا(ع) بود که میدان انقلاب با ۱۲ زیرپروژه آن، بخش اصلی در این مسیر محسوب می‌شد. خوشبختانه در این پروژه به‌موازات حفظ مسیر تردد برای مردم، ابتدا تعدادی از این پروژه‌ها در ضلع شمالی پروژه تکمیل شد و بخش اصلی با اتصال بولوار نماز به بولوار امام خمینی (ره) در ضلع جنوبی به بهره‌برداری رسید.

وی تأکید کرد: ما همیشه با همکارانمان در آستان قدس رضوی در تعامل نزدیک بوده‌ایم. این تعاملات کارگشاست و مردم بیش از همه از برکات آن منتفع خواهند شد.

{$sepehr_key_147965}