وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا نوری قزلجه وزیرجهادکشاورزی در نشست خبری اظهار داشت: افزایش قیمت مرغ در بازار به خاطر گرمای هوا است، زیرا مرغداران مجبور شده‌اند محصول خود را زودتر به کشتارگاه ببرند و در نتیجه با کاهش وزن مرغ، ۱۰ درصد کاهش تولید ایجاد شده است.

وی افزود: با کاهش دمای هوا در روز‌های آینده قیمت مرغ دوباره به تعادل می‌رسد و قیمت‌ها کاهش می‌یابد.

وزیرجهادکشاورزی ادامه داد: در این شرایط برای تنظیم بازار عرضه مرغ از ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام آغاز شده است.

{$sepehr_key_148117}

وی درباره مشکلات مرغداران تولید کننده تخم مرغ گفت: در فصل تابستان معمولاً مازاد تولید تخم‌مرغ به بازار عرضه می‌شود. تولید این محصول یک فرآیند ۱۸ ماهه است و ماهیت آن به‌گونه‌ای نیست که بتوان روزانه آن را متوقف کرد.

نوری گفت: نمی‌توان به مرغ دستور داد که تخم‌گذاری را متوقف کند؛ بنابراین محصول تولیدشده باید به بازار عرضه و به فروش برسد.

منبع: تسنیم