سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس امروز با رشد بیش از ۲۷ هزار واحد (۱.۰۹ درصد) به ارتفاع ۲ میلیون و ۵۷۰ هزار واحد صعود کرد. فملی، فارس، پارسان، شپنا، شستا، وغدیر و فولاد بیشترین تأثیر مثبت را در رشد امروز این شاخص داشتند.

شاخص هم‌وزن نیز ۰.۵۲ درصد و شاخص فرابورس ۰.۴۸ درصد سبزپوش شدند.

امروز بازار سهام شاهد ورود ۸۰۹ میلیارد تومان پول حقیقی بود. این در حالیست که صندوق‌های درآمدثابت خروج پول داشتند. صندوق‌های طلا نیز تا لحظه نگارش این مطلب، ورود پول حقیقی را گزارش کرده‌اند.

حجم معاملات خرد سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی نیز امروز به ۱۸.۳ میلیارد برگه سهم و ارزش معاملات خرد به ۶ هزار و ۵۷۰ میلیارد تومان رسید.

{$sepehr_key_149505}

در ساعت ابتدایی شروع فعالیت بورس، اغلب سهم‌ها در نقطه صفر تابلو قرار داشتند و فشار عرضه را تجربه می‌کردند، اما ورود موج تقاضا به بازار باعث شد تا به‌سرعت ورق برگردد و بیش از ۶۰ درصد سهم‌ها در محدوده مثبت معامله شوند.

به نظر کارشناسان، افزایش انتظارات تورمی به دلیل رشد نرخ ارز، حس جاماندگی را به فعالان بازار سهام القا کرده است. به همین جهت عرضه‌ها با واکنش مثبت خریداران مواجه می‌شوند.

با این حال به نظر می‌رسد پس از گذشت بی‌ثباتی‌ها و تنش‌های پس از جنگ، حال اندکی شرایط به ثبات رسیده و سهام‌داران نیز با اطمینان بیشتری دست به خرید و فروش در بازار می‌زنند. البته باید توجه داشت این ثبات شکننده است و مخابره اخبار حساس در روز‌های آتی می‌تواند در حفظ، افزایش یا کاهش این ثبات تأثیرگذار باشد.

سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴)