تشرف یک‌هزار زائر ایرانی به حج عمره از ابتدای مهرماه ۱۴۰۴

به گزارش شهرآرانیوز، اکبر رضایی با اشاره به دو برابر شدن پرواز‌های عمره در هفته‌های آینده، اعلام کرد: از امروز (یکشنبه ۱۶ شهریورماه) نام‌نویسی در اصفهان، اردبیل، گیلان، مازندران، یزد، کرمان، تهران، خراسان جنوبی، فارس، خراسان رضوی، کردستان، بوشهر، خراسان شمالی، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری آغاز شده و هموطنان می‌توانند برای اعزام در مهرماه اقدام کنند.

او با اشاره به آغاز ثبت‌نام افزایش ظرفیت مرحله اول اعزام‌های عمره ۱۴۰۴ در برخی استان‌ها گفت: از امروز نام‌نویسی در اصفهان، اردبیل، گیلان، مازندران، یزد، کرمان، تهران، خراسان جنوبی، فارس، خراسان رضوی، کردستان، بوشهر، خراسان شمالی، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری آغاز شده و هموطنان می‌توانند برای اعزام در مهرماه اقدام کنند.

معاون سازمان حج و زیارت افزود: از ابتدای مهرماه روزانه ۱۰۰۰ نفر با چهار پرواز به عربستان مشرف خواهند شد.

بنابر اعلام سازمان حج و زیارت، اعزام‌های مرحله اول عمره سال جاری با مبلغ ۶۴ تا ۶۶ میلیون تومان آغاز شده است و زوج‌های جوان نیز بدون نیاز به تهیه فیش می‌توانند راهی این سفر شوند.

{$sepehr_key_149563}

منبع: ایسنا