نماینده مجلس: خواهان انتقال پیام قدرت و انسجام ملی به جهان از سوی رئیس جمهور در نیویورک هستیم

به گزارش شهرآرانیوز؛ روح‌الله لک علی‌آبادی با اشاره به سفر رئیس جمهور به نیویورک، گفت: حضور رئیس‌جمهور در ایالات متحده آمریکا برای شرکت در اجلاس سازمان ملل اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد همان‌طور که حضور رئیس‌جمهور در چین برای شرکت در اجلاس شانگهای اهمیت داشت؛ این‌ها نشان می‌دهد که ایران یک کشور منزوی نیست و به‌صورت فعال در عرصه بین‌المللی حرکت می‌کند.

وی با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: انتظار می‌رود آقای پزشکیان به‌عنوان رئیس‌جمهور کشورمان در سخنرانی خود حتما در دو محور صحبت کند؛ اول اینکه ایران یک کشور صلح‌طلب است و هیچ تهدیدی برای امنیت جهانی از سوی ایران وجود نداشته و نخواهد داشت.

این نماینده مجلس بیان کرد: محور دیگر انتقال پیام قدرت و انسجام ملی است. باید از قدرت نیروهای نظامی و اتحاد مقدس بین مردم صحبت شود و در واقع باید سخنان رئیس‌جمهور ترکیبی از پیام سیاسی و پیام نظامی یعنی هم میدان و هم دیپلماسی باشد.

وی افزود: نباید خدای ناکرده احساس شود که ما از موضع ضعف صحبت می‌کنیم لذا باید مواضع رئیس‌جمهور از موضع قدرت باشد و در عین حال این پیام صادر شود که  ایران کشور صلح طلبی است و به دنبال جنگ نیست اما  اگر قرار بر جنگی هم باشد، ما کارآزموده و جنگ بلد هستیم و می‌توانم از کشور خودمان دفاع کنیم.

لک علی‌آبادی درباره مذاکرات و ملاقات‌های دو یا چندجانبه در حاشیه‌های مجمع عمومی سازمان ملل نیز گفت: در این دیدارها می‌توان ارتباطات ارزشمندی با دیگر کشورها برقرار کرد. ملاقات‌ها با رؤسای جمهوری حاضر در اجلاس نیز می‌تواند پیام دوستی ایران را به کشورها منتقل کند.

وی افزود: باید به کشورهایی که علیه ایران و منافع ملی مردم ما اقدام می‌کنند، پیام قدرت و انسجام داخلی منتقل شود که بدانند ایران با تهدید و اینکه «همه گزینه‌ها روی میز است» تسلیم نخواهد شد. ما اهل گفت‌وگو، دیپلماسی و مذاکره هستیم اما مذاکره تنها بر پایه احترام متقابل معنا دارد.

{$sepehr_key_150016}

منبع: ایسنا