توجه جدی آموزش و پرورش به اقامه نماز

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام امرالله سبحانی‌نیا، با بیان اینکه برداشت صحیح از نماز باید در زندگی فردی و اجتماعی نمود پیدا کند، اظهارکرد: اقامه نماز به معنای جاری شدن فرهنگ نماز در زندگی روزمره است و اگر این فرهنگ به‌درستی در جامعه نهادینه شود، می‌تواند رفتار روزانه افراد را متحول کند.

وی با اشاره به بازگشایی مدارس در آستانه مهرماه، گفت: لازم است دستورالعمل‌های اقامه نماز در آموزش و پرورش جدی گرفته شود و از برگزاری برنامه‌های رفع‌تکلیفی پرهیز گردد.

سبحانی‌نیا اظهار کرد: روحانیون اعزامی به مدارس نیز باید با آمادگی و برنامه آموزشی مشخص در کلاس‌ها حاضر شوند تا ارتباط سازنده با دانش‌آموزان برقرار کنند، چراکه اقامه نماز به اجبار تأثیرگذار نخواهد بود.

{$sepehr_key_150130}

نقش ادارات و معلمان عشایری در آموزش نماز

رئیس ستاد اقامه نماز خراسان رضوی همچنین بر ضرورت مشارکت ادارات در حوزه آموزش خانواده تأکید کرد و افزود: هر اداره باید سهمیه‌ای برای برگزاری کلاس‌های آموزشی نماز و خانواده داشته باشد و در کنار آن، آموزش آسیب‌های اجتماعی نیز مورد توجه قرار گیرد. وی از تهیه بسته‌های آموزشی برای معلمان عشایری خبر داد و گفت: این معلمان باید در حوزه نماز آموزش ببینند و با شیوه‌ای جذاب ارتباط مؤثری با نسل جوان برقرار کنند.

منبع: تسنیم