طالبان حمله رژیم صهیونیستی به جلسه رهبران حماس در قطر را محکوم کرد 

به گزارش شهرآرانیوز، حکومت طالبان در بیانیه‌ای نوشته است که تجاوز به کشور قطر و هدف قراردادن دفتر سیاسی جنبش اسلامی حماس را با شدیدترین الفاظ محکوم می‌کنیم و آن را عملی وحشیانه و خلاف تمام معیار‌های انسانی می‌دانیم.

در بیانیه طالبان آمده است که رژیم صهیونیستی بار‌ها و به‌گونه‌ای بی‌شرمانه استاندارد‌های انسانی و سیاسی را نقض کرده و به صورت پی‌درپی جنایت انجام می‌دهد.

در ادامه این بیانیه آمده است که کشور‌های مؤثر و سازمان‌های بین‌المللی در برابر رژیم صهیونیستی سکوت کرده‌اند که این امر بسیار جای «تأسف» دارد.

طالبان خواستار اقدامات فوری برای جلوگیری از عملکرد تجاوزگرایانه‌ رژیم صهیونیستی شده است.

طالبان در پایان تأکید کرده است که ما خواستار آن هستیم که هرچه زودتر جلوی تجاوزات و وحشت‌های جاری اسرائیل گرفته شود، به حریم کشور‌ها احترام گذاشته شود و فاجعه، وحشت و ظلمی که بر مسلمانان مظلوم فلسطین جریان دارد، پایان یابد.

این در حالی است که حمله رژیم صهیونیستی به رهبران حماس در قطر با واکنش‌های گسترده بین‌المللی همراه بوده است.

گفتنی است که ساعاتی پیش، ارتش رژیم صهیونیستی تأیید کرد که با استفاده از نیروی هوایی، حمله‌ای برای ازبین‌بردن رهبران حماس در دوحه قطر انجام داده است.

{$sepehr_key_150261}