به گزارش شهرآرانیوز، حجتالاسلاموالمسلمین علی عسکری امروز، ۲۲ شهریورماه، در مراسم شکرانه خدمت ویژه دهه آخر صفر ۱۴۰۴ که در تالار ابنهیثم دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، اظهار کرد: امسال تجارب گذشته را مبنای نظر قرار دادیم و در سالروز شهادت حضرترضا(ع) کیفیت کار ما به جهاتی از ایام عید نوروز هم بهتر و مردمیتر بود.
وی ضمن تشکر از همه کمیتهها، دهیاریها و شهرداریها عنوان کرد: امسال همدلی بین مردم و مسئولان ایجاد شد. طرح هممحلهای امام رضا(ع) را داشتیم که در این طرح بیش از ۶۰۰ خانه در اختیار زائران قرار گرفت. ۲۰۰۰ موکب در مسیر راه زایران و حتی مسبر روستاها و نیز در خود مشهد خدمت میکردند. وفور و تنوع اقلام پذیرایی به گونهای بود که زائران به خوبی مورد پذیرایی قرار گرفتند.
عسکری بیان کرد: در زمینه فرهنگسازی مساجد، بقاع متبرکه، مجتمعهای بینراهی و موکبها در مسیرهای مختلف از جمله سبزوار، نیشابور، ملکآباد، قوچان، تربتجام و فریمان فعال بودند و حوزه علمیه نیز خدماتی را ارائه کرد. شهرداری و بخشهای دیگر در زمینه استقبال از زائران در فرودگاه، راهآهن و مسیرهای مواصلاتی همکاری داشتند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی افزود: ۳۰۰۰ هیئت مذهبی در مشهد فعال بودند و در شب ارتحال نبی گرامی اسلام(ص) در حرم، مراسم ویژه برگزار کردند. همایش علمای اهل سنت را نیز برگزار کردیم. هدف مهم ما تأکید بر اعتدال، وحدت و همگرایی بین ما و اهلسنت بوده است. تأکید ما بر این بوده که فرهنگ رضوی را ترویج دهیم و زیارت و ارتباط با امام رضا(ع) را تعمیق ببخشیم.
{$sepehr_key_150769}