گودرزی: تمدید اسنپ‌بک به‌صلاح نیست

به گزارش شهرآرانیوز، عباس گودرزی با اشاره به متن توافق جدید با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: متن را با جمعی از همکاران خواندیم، در ارائه گزارش به آژانس واسطه شورای عالی امنیت ملی دیده شده و انطباق با مصوبه مجلس شورای اسلامی نیز لحاظ شده است.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشکالاتی در متن ادامه داد: ادعای آقای عراقچی درخصوص مشروط‌کردن ابقای توافق به عدم اجرای مکانیزم ماشه، صرفاً بیان شفاهی اوست و در متن چنین‌چیزی ثبت نشده است؛ ضمن اینکه اساساً مکانیزم ماشه قبل از توافق کلید خورده و در مسیر اجرا قرار گرفته و البته کارکرد خود را از دست داده است.

وی تصریح کرد: تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به‌صلاح نیست و این خوابی است که غربی‌ها برای ما دیده‌اند تا به اقدامات خود مشروعیت بخشند و البته فرصت‌ها را از ما سلب کنند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس بیان کرد: نکته مهم این است که آمریکا و رژیم در شرایطی به ما حمله کردند که عضو ان‌پی‌تی بودیم، در حال مذاکره بودیم، نظارت آژانس جاری بود و عقلاً و منطقاً هیچ دلیلی برای حمله وجود نداشت؛ اما تمام قوانین بین‌المللی را زیر پا گذاشتند و حمله کردند.

گودرزی با بیان اینکه مقابل ما کسانی هستند که به هیچ تعهدی پایبند نیستند، گفت: بنابراین نباید به آن‌ها اعتماد کرد و تنها و تنها راه ما قوی‌شدن و تولید قدرت و ایستادگی مقتدرانه بر آرمان‌های انقلاب اسلامی در برابر نظام سلطه است.

{$sepehr_key_151513}