به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا نصیری گفت: سالادهای فروشگاهی و صنعتی باید از نظر تازگی و سلامت بررسی شوند؛ به گونهای که برگها شاداب، بدون پژمردگی یا لکههای قهوهای بوده و بستهبندیها نیز سالم و پلمب باشند.
وی با اشاره به اهمیت توجه به تاریخ تولید و انقضا، افزود: در صورتی که تولیدکننده روی بسته اعلام کرده محصول شسته شده و آماده مصرف است، نیازی به شستوشو نیست؛ اما در مواردی که چنین اطلاعاتی درج نشده یا مشخص نیست، توصیه میشود سالاد قبل از مصرف با آب سالم شسته شود.
{$sepehr_key_151694}
نصیری همچنین بر ضرورت بررسی سسها و افزودنیهای همراه برخی سالادها تأکید کرد و گفت: محصولاتی که بیش از چند ساعت در دمای محیط مانده یا علائم فساد دارند، به هیچ عنوان نباید مصرف شوند.
وی خاطرنشان کرد: پس از باز کردن بسته، نگهداری سالاد در یخچال و مصرف سریع آن ضروری است.
منبع: سلامت نیوز