دانش‌آموزان مشهدی ۷ مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و زیست‌شناسی را کسب کردند

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های المپیاد دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی اعزامی از مشهد به مسابقات جهانی اندونزی، موفق به کسب هفت نشان طلا شدند.

محمد سرخوش، سرپرست تیم ایران در این رقابت‌ها، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز از جاکارتا اندونزی بیان کرد: در این رویداد بیش از ۵۰۰ تیم به‌صورت حضوری و بیش از ۱۵۰۰ تیم به‌صورت غیرحضوری (آنلاین) حضور داشتند؛ درمجموع حدود ۴ هزار شرکت‌کننده از سراسر جهان در قالب بیست لیگ مختلف به رقابت پرداختند.

وی ادامه داد: تیم جمهوری اسلامی ایران نیز با دو تیم از مشهد در این مسابقات شرکت کرد که در لیگ زیست‌شناسی، عدنان خطیبی و محمدمهدی اوجادی، موفق به کسب مدال طلا و دریافت جایزه ویژه برترین تحقیق در سطح جهانی شدند.

سرخوش اضافه کرد: دانش‌آموزان مشهد در لیگ هوش مصنوعی و رباتیک نیز خوش درخشیدند و محمدمهدی قاضی‌خوشانی، محمد ارشان قاسمی، آراس طبسی و امیر‌یوسف جاودانی موفق به کسب مدال طلای جهانی، دریافت جایزه بهترین طراحی جهان و سایر جوایز ویژه مسابقات از‌جمله جایزه اهدایی دانشگاه مالزی شدند و بدین‌ترتیب، کشورمان موفق به کسب هفت نشان طلا شد.

سرپرست تیم ایران همچنین گفت: پس از این افتخارآفرینی، شب گذشته تمامی اعضای تیم به دعوت آقای بروجردی، سفیر محترم جمهوری اسلامی در جاکارتا، در ضیافت شام سفارت شرکت کردند و مورد تقدیر ایشان واقع شدند.

کاروان علمی مشهد فردا (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) وارد ایران خواهد شد.

{$sepehr_key_151833}