به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کره از جمله کره محلی به عنوان یک روغن حیوانی بطور عمده حاوی چربیهای اشباع است و مقادیری از چربیهای ترانس نیز در چربی لبنیات وجود دارد.
مصرف بیش از حد چربیهای اشباع و ترانس با افزایش سطح کلسترول بد خون، آترواسکلروز (ایجاد پلاک در عروق)، افزایش خطر بیماریهای قلبی عروقی و افزایش خطر ابتلا به برخی سرطانها و مرگ ناشی از آنها مرتبط دانسته شده است.
{$sepehr_key_152323}
بر اساس راهنمای تغذیهای جدید آمریکا، مصرف چربیهای اشباع باید محدود شود و کمتر از ده درصد انرژی دریافتی را تشکیل دهد. توصیه میشود که برای پخت غذا روغنهای مایع گیاهی جایگزین روغنهای حیوانی مانند کره و روغن دنبه و روغنهای نیمه جامد مانند روغن نباتی جامد شوند.
روغنهای مایع بطور عمده از چربیهای غیر اشباع تشکیل شدهاند. چنانچه این روغنها به درستی نگهداری و استفاده شوند و در حد تعادل مصرف شوند، میتوانند برای سلامتی مفید باشند.
منبع: ایسنا