ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران

به گزارش شهرآرانیوز، «ریچارد مور»، سردسته سرویس جاسوسی‌ام‌آی-۶ انگلیس (سرویس اطلاعات خارجی) روز جمعه گفت که «ایران بدون برخورداری از سلاح هسته‌ای» همچنان یکی از اولویت‌های اصلی انگلیس است.

آمریکا و غرب و دیگر حامیان رژیم صهیونیستی مدت‌هاست به دلایل واهی ایران را به تلاش برای ساخت سلاح اتمی متهم می‌کنند؛ ادعایی که تهران همواره رد کرده است.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، رئیس‌ام‌آی-۶ در ادامه بدون اشاره به سیاست‌های مداخله‌جویانه و بی‌ثبات ساز انگلیس در منطقه مدعی شد که تهران در پی راهبرد بی‌ثبات سازی در غرب آسیا است.

این ادعا‌ها در حالی مطرح می‌شوند که جمهوری اسلامی ایران همواره تأکید کرده برنامه هسته‌ای‌اش صرفاً اهداف صلح‌آمیز دارد و در چارچوب مقررات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دنبال می‌شود. بنا بر گزارش‌های مکرر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و برخلاف ادعا‌های مطرح‌شده از سوی غرب و رژیم صهیونیستی، هیچ سند قطعی و معتبری مبنی بر انحراف برنامه هسته‌ای ایران به سمت تولید سلاح وجود ندارد.

منبع: تسنیم

{$sepehr_key_152498}