چشمی به خط دفاع استقلال منتقل می‌شود

گروه ورزش|شهرآرانیوز: ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال، در آستانه دیدار حساس برابر پیکان تصمیم تازه‌ای گرفته است؛ او قصد دارد بار دیگر از روزبه چشمی در پست دفاع میانی استفاده کند.

چشمی که در سال‌های اخیر به‌عنوان هافبک میانی نقش مهمی در ترکیب استقلال داشته، بار‌ها توانایی خود را در خط دفاعی نیز ثابت کرده است.

حالا با توجه به مشکلات آشکار استقلال در قلب خط دفاع، ساپینتو ترجیح داده این بازیکن چندپُسته را به عقب منتقل کند و در کنار عارف آقاسی زوج جدید آبی‌ها را تشکیل دهد.

جالب اینکه در دیدار آسیایی برابر الوصل امارات نیز صحبت از حضور چشمی در پست دفاع بود، اما در لحظات پایانی، سرمربی پرتغالی او را به خط میانی فرستاد؛ تصمیمی که با واکنش‌های متفاوتی همراه شد.

با این حال استقلال در هفته‌های گذشته ضعف‌های محسوسی در بخش دفاعی نشان داده و این تغییر می‌تواند ریسک حساب‌شده ساپینتو برای ترمیم خط عقب باشد.

حضور چشمی در دفاع علاوه بر تجربه بالایش، آرامش و نظم بیشتری به ساختار تیم می‌بخشد و می‌تواند نقطه اتکای استقلال در بازی‌های مهم باشد.

حالا باید دید این انتخاب در برابر پیکان جواب خواهد داد یا خیر، اما بدون تردید نگاه‌ها به عملکرد چشمی در نقش جدیدش دوخته خواهد شد.