محمدکاظم کاظمی: بی‌دلیل نیست که مشهد را پایتخت فرهنگی زبان فارسی بدانیم

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدکاظم کاظمی، در سومین جلسه از سلسله‌برنامه‌های «شنبه‌های گفتگو» اتاق اندیشه‌ورزی، در جمع شاعران استان که با حضور غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی برگزار شد، گفت: امیدواریم این محافل تداوم داشته باشند؛ زیرا اغلب چنین گفت‌و‌گو‌هایی کمتر اتفاق می‌افتد و عموماً این‌طور است که ما مسئولان ایرانی را در جلسات رسمی می‌بینیم و مجالی برای صحبت هم نمی‌یابیم.

وی افزود: جغرافیای خراسان در واقع همان مرکز و قلب حوزه تمدنی زبان فارسی است و بیجا نیست که مشهد را پایتخت فرهنگی زبان فارسی بدانیم.

این شاعر افغانستانی ادامه داد: خراسان رضوی در فاصله نزدیک به افغانستان و تاجیکستان قرار دارد و جامعه مهاجران افغانستان توانستند در کشور ایران در عرصه‌های مختلف، به‌خصوص، فرهنگ و هنر ترقی پیدا کنند.

{$sepehr_key_152890}

در سومین جلسه از سلسله برنامه‌های «شنبه‌های گفت‌و‌گو»‌ی اتاق اندیشه‌ورزی، شاعران به شعرخوانی در زمینه‌های اجتماعی، طنز، سیاسی، عاشقانه و مقاومت پرداختند.