مدیر سلامت محیط و کار  معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: توجه ویژه به اقشار کم‌درآمد در عرضه نان کامل

به گزارش شهرآرانیوز، فرشید وفا، امروز (یکم مهرماه ۱۴۰۴) در جلسه کمیته پیاده‌سازی شیوه‌نامه آرد و نان کامل و نظارت بر آن، با اشاره به اهمیت ارتقای سواد شهروندان در زمینه مصرف نان کامل گفت: نان کامل به عنوان قوت غالب مردم اهمیت ویژه‌ای دارد، اما محدودیت‌های مالی برخی خانواده‌ها، توجه به مصرف آن را کاهش داده است؛ بنابراین لازم است با مشارکت همه شرکا از جمله رسانه‌های ملی، استانی و محلی، شهروندان به استفاده بیشتر از این نوع نان ترغیب شوند.

وی همچنین درباره ضرورت توجه به قشر کم‌درآمد گفت: هدف اصلی ما این است که قیمت نان کامل به نحوی باشد که اقشار محروم نیز بتوانند از آن بهره‌مند شوند. توسعه نانوایی‌های عرضه‌کننده نان کامل در مناطق کمتربرخوردار، تأثیر قابل‌توجهی بر سلامت و رژیم غذایی این خانواده‌ها خواهد داشت.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به نتایج پایش کیفیت نان کامل اشاره کرد و گفت: بر اساس نمونه‌برداری‌های انجام‌شده، انطباق نان با معیار‌های خاکستر و pH صددرصد بوده و در مورد نمک، میزان انطباق بین ۸۵ تا ۹۰ درصد گزارش شده است. این موفقیت با توجه به دشواری فرایند تولید نان کامل و مهارت‌های ویژه نانوایان، قابل‌توجه است و جای تقدیر دارد.

وفا در پایان، ابراز امیدواری کرد که با ادامه همکاری نهاد‌های مسئول، رسانه‌ها و نانوایان، مصرف نان کامل در استان افزایش یابد و سلامت عمومی شهروندان بهبود پیدا کند.

{$sepehr_key_153591}