فعالیت ۵۰ نانوایی مشهد در تولید نان کامل | استاندارد سبوس‌گیری نان کامل چه میزان است؟

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا خاکپور، امروز (یکم مهرماه ۱۴۰۴) در جلسه کمیته پیاده‌سازی شیوه‌نامه آرد و نان کامل و نظارت بر آن، با اشاره به روند آموزش و توسعه نانوایی‌های تولیدکننده نان کامل، اظهار کرد: جلسات هفتگی برای نانوایانی که نان با آرد کامل تولید می‌کنند، برگزار می‌شود و تاکنون حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر تحت آموزش‌های مدرسه تحقیقات جهاد قرار گرفته و گواهینامه رسمی دریافت کرده‌اند.

خاکپور افزود: در حال حاضر حدود ۵۰ نانوایی فعال عرضه نان کامل در مشهد داریم و این تعداد قابلیت افزایش دارد.

وی در ادامه به هزینه‌های تولید نان کامل اشاره کرد و گفت: با تنظیم قیمت نان کامل و افزایش حدود ۲۰ درصدی آن، انگیزه نانوایان برای تولید این نوع نان بیشتر شده و فعالیت‌ها به‌خوبی در حال پیشرفت است.

{$sepehr_key_153635}

عضو هیئت‌مدیره اتحادیه نانوایان مشهد و حومه با بیان اینکه گستره کارگروه گندم و آرد در حال افزایش است، تصریح کرد: این اقدام باعث بهبود کیفیت نان و امکان توسعه تولید در سطح استان خواهد شد.

وی ابراز کرد: در حال حاضر، سبوس‌گیری نان بربری ۱۵ درصد، لواش ۱۳ درصد و سنگک ۷ درصد است، اما این نانوایی‌ها برای عرضه نان کامل باید ۵ درصد سبوس‌گیری داشته باشند.

خاکپور در ادامه، از فعالیت دو کارخانه تولید آرد خبر داد و افزود: ۱۱ کارخانه در حال گرفتن تأییدیه هستند.