ادعای آمریکا: یک تهدید قریب‌الوقوع را در مجمع عمومی سازمان ملل خنثی کردیم

به گزارش شهرآرانیوز، به گفته این نهاد امنیتی آمریکا، این شبکه متشکل از ۳۰۰ سرور سیم‌کارت و بیش از ۱۰۰ هزار سیم‌کارت فعال بوده که قابلیت انجام حملات مخرب مخابراتی از جمله از کار انداختن شبکه‌های تلفن همراه، اختلال در سرویس‌های پیام‌رسانی و حتی ایجاد کانال‌های رمزگذاری‌شده برای ارتباط عوامل مخرب را داشته است.

«شان کاران»، رئیس سرویس مخفی آمریکا، در بیانیه‌ای هشدار داد: «ابعاد احتمالی اختلالی که این شبکه می‌توانست در سیستم‌های مخابراتی کشور ایجاد کند، قابل تصور نیست. ماموریت ما بر پیشگیری استوار است و این اقدام پیامی روشن به هر عامل تهدیدکننده می‌دهد که اقدامات آنها فوراً شناسایی و خنثی خواهد شد.»

مقامات آمریکایی تاکید کرده‌اند که تاکنون هیچ طرح مستقیم برای حمله به نشست سازمان ملل کشف نشده و تهدید معتبری علیه شهر نیویورک گزارش نشده است. با این حال، مت مک‌کول رئیس دفتر نیویورک سرویس مخفی، در یک ویدئو توضیح داد که این شبکه توانایی از کار انداختن دکل‌های مخابراتی و قطع کامل ارتباطات تلفنی و پیامکی شهر را داشته و اگر با حادثه‌ای همزمان می‌شد، می‌توانست برای نیویورک فاجعه‌بار باشد.

تحقیقات نشان می‌دهد این عملیات سازمان‌یافته و پرهزینه بوده و میلیون‌ها دلار برای خرید تجهیزات و سیم‌کارت‌ها هزینه شده است. بنا بر گزارش‌ها، این شبکه توانایی ارسال ۳۰ میلیون پیامک در هر دقیقه را داشته است.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_153710}