ارونوف بازی با ملوان را از دست داد (۲ مهر ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، استون ارونوف، بازیکن تکنیکی و ازبک پرسپولیس به دلیل مصدومیت در تمرین روز گذشته سرخ‌های تهرانی دیدار تیمش با ملوان در هفته پنجم لیگ برتر را از دست داد.

ارونوف که با مصدومیت‌های طولانی‌اش بازی‌های زیادی را در فصل گذشته از دست داده بود، از ابتدای این فصل با آمادگی کامل در تمرینات پرسپولیس حاضر شده بود و مورد توجه وحید هاشمیان نیز قرار گرفته بود. ارونوف در چند بازی اول به عنوان یار جایزگین به میدان آمد و با دریبل‌های زیبای خود عملکرد قابل قبولی ارائه داد. ستاره ازبک سرخ‌ها در بازی با چادرملو به دلیل مصدومیت بیفوما در ترکیب اصلی پرسپولیس حضور یافت، اما نتوانست کمکی برای پیروزی تیمش در آن دیدار بکند.

{$sepehr_key_153941}

حالا وحید هاشمیان در نشست خبری پیش از بازی با ملوان از مصدومیت این بازیکن در تمرینات روز گذشته تیمش خبر داده است.

تیم‌های پرسپولیس و ملوان در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر فوتبال، پنجشنبه، ۳ مهر ۱۴۰۴ از ساعت ۱۹ در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف یکدیگر می‌روند.