تیراندازی در دفتر مهاجرت و گمرک آمریکا (۲ مهر ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، «تاد لیونز» سرپرست اداره مهاجرت و گمرک آمریکا امروز چهارشنبه اعلام کرد که در تیراندازی صبح امروز (به وقت محلی) در دفتر این اداره در شهر دالاس، دست‌کم سه نفر مجروح شدند.

به گفته لیونز: «اطلاعات اولیه حاکی از احتمال تیراندازی توسط یک تک‌تیرانداز است. در حال حاضر سه نفر هدف قرار گرفته و زخمی شده‌اند. از وضعیت دقیق جسمانی آنها اطلاعی در دست نیست، اما همگی به بیمارستان منتقل شده‌اند.»

هنوز جزئیات دقیقی درباره هویت افراد هدف قرار گرفته یا اینکه آیا آنها از کارکنان اداره مهاجرت و گمرک بوده‌اند، منتشر نشده است، اما شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از نیرو‌های مجری قانون گزارش داده است که دست‌کم ۲ نفر از مجروحان در واقع افرادی بوده‌اند که توسط ماموران پلیس مهاجرت آمریکا بازداشت شده بودند.

وزارت امنیت داخلی ایالات متحده اعلام کرد که مهاجم در جریان این حمله کشته شده است.

«کریستی نوم» وزیر امنیت داخلی آمریکا تأیید کرد که فرد مهاجم با شلیک گلوله به زندگی خود پایان داده است. او در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «جزئیات همچنان در حال انتشار است، اما می‌توانیم تأیید کنیم که در این حادثه چندین زخمی و کشته وجود داشته است.»

این مقام امنیتی دولت ترامپ در ادامه نوشت: «اگرچه هنوز از انگیزه مهاجم اطلاعی نداریم، اما می‌دانیم که نیرو‌های اداره مهاجرت و گمرک با سطح بی‌سابقه‌ای از خشونت علیه خود روبه‌رو هستند و این باید متوقف شود.»

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_153960}