هدف‌گذاری تولید ۵۵۰ هزار تن گندم در خراسان رضوی در سال زراعی جدید

علی‌اصغر امانیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در تشریح این خبر، اظهار کرد: این اقدام در راستای سیاست‌های کلان وزارت جهاد کشاورزی انجام شده و با هدف افزایش تولید اقلام غذایی، در سال زراعی جدید ۱۶۷ هزار هکتار زیر کشت گندم و ۱۵۵ هزار و ۵۰۰ هکتار زیر کشت جو خواهد رفت.

وی همچنین پیش‌بینی کرد که در صورت مساعدبودن شرایط اقلیمی، ۵۵۰ هزار تن گندم در استان تولید شود.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، با اشاره به سیاست‌های کلان وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید اقلام غذایی و ابلاغ الگوی کشت به استان‌ها، عنوان کرد: استان خراسان رضوی نیز به نوبه خود، این الگو را به شهرستان‌ها ابلاغ کرده است تا شاهد برنامه‌ریزی و اجرای هرچه‌بهتر آن در سطح استان باشیم.

امانیان با مروری بر عملکرد سال زراعی گذشته گفت: در سال زراعی گذشته، موفق شدیم مازاد بر تولید کشاورزان را در سقف ۳۴۳ تن گندم خریداری کنیم که نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالای تولید در استان است.

{$sepehr_key_154120}

وی سپس به برنامه‌های سال زراعی جدید اشاره کرد و افزود: در سال زراعی جدید، سطح کشت غلات در استان شامل ۱۲۲ هزار هکتار گندم آبی و ۴۵ هزار هکتار گندم دیم خواهد بود که درمجموع به ۱۶۷ هزار هکتار گندم آبی و دیم می‌رسد.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در خصوص محصول جو نیز توضیح داد: امسال ۱۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار جو آبی و ۳۰ هزار هکتار جو دیم و در مجموع ۱۵۵ هزار و ۵۰۰ هکتار سطح ابلاغی محصول جو در استان خواهیم داشت.

امانیان در پایان با ابراز امیدواری نسبت به وضعیت تولید در سال پیش‌رو، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌کنیم در سال زراعی جدید و در صورت فراهم‌بودن شرایط اقلیمی مناسب، ۵۵۰ هزار تن گندم در استان تولید شود که گامی مهم درراستای افزایش امنیت غذایی و خودکفایی کشور خواهد بود.