به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک اسفنجی یکی از کیکهایی است که ساده است و معمولاً به عنوان یک کیک پایه برای انواع تزیینات و خامه کشی شناخته میشود.
{$sepehr_key_154204}
مواد لازم به اندازه کیک ۱ کیلویی
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد: ۱۲۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
آب جوش: ۴۰ گرم
وانیل: کمی
روغن مایع: ۴۰ گرم
بکینگ پودر: ۱/۲ ق مرباخوری
(مناسب برای قالب: ۱۸ سانتی متری)
مواد لازم به اندازه کیک ۱ کیلویی
خامه قنادی: ۸۰۰ گرم
موز: ۱ عدد متوسط
گردو و شکلات چیپسی: به اندازه دلخواه
{$sepehr_key_154205}
ابتدا سفیده و زرده از هم جدا کنید و سفیدهها را فرم بدید تا کاملا سفید و ابری شکل شود. سپس زردهها را با آب جوش و وانیل کمی بزنید تا کرم رنگ شود. در مرحله بعد، لازم است چند مرحله شکر را اضافه کنید تا مواد غلیظ و کرمی داشته باشید. سپس روغن اضافه کرده، آرد و بکینگ پودر را باهم الک و به مواد قبلی توی سه مرحله اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.
وقتی مواد کاملا یکدست شد، داخل قالب ۱۸ سانت که کاغذ روغنی انداختید بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بپزید.
ابتدا خامه شیرین شده قنادی که کمی شل شده را داخل کاسه فلزی بریزید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با همزن برقی فرم بدهید.
در این مرحله اصلا عجله نکنید تا خامه کاملا فرم بگیرد و دیوارههای ظرف فلزی هیچگونه یخ زدگی نداشته باشد. سپس کیکها را از قالب خارج کرده، از وسط به دوقسمت مساوی تقسیم کنید.
فراموش نکنید حتما از گردون استفاده کنید، همچنین، خامهها را با استفاده از کاکائو یا نسکافه میتوانید مزه دار کنید.
خامه را داخل قیف بریزید و مطابق فیلم وسط و دور تا دور کیک را خامه بزنید.
استرکشی کنید و بعد از ۸ ساعت استراحت داخل یخچال، خامه کشی کرده، روی کیک را با خامه و ماسوره مدنظر تزیین کنید.