حجت‌الاسلام زرندی: دستگاه قضایی در کنار صنعت، معدن و تجارت است

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا زرندی در مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن اظهار کرد: دستگاه قضایی همیشه در کنار صنعت، معدن و تجارت بوده‌اند و این رویکرد در سند تحول قوه قضاییه ثبت شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های دادگستری گفت: در طول سال ۱۴۰۳ و همچنین در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴، اقدامات مؤثری برای رفع مشکلات قشر پرتلاش و زحمتکش فعال در اقتصاد کشور انجام گرفته و هر جا مانعی ایجاد شده، تلاش برای برطرف کردن آن صورت گرفته است.

زرندی با بیان اینکه شرایط ویژه کشور ایجاب می‌کند حمایت‌ها مضاعف شود، افزود: استکبار جهانی با استفاده از مکانیسم ماشه و گنجاندن آن با شیطنت در متن برجام، عملاً مسیر بازگشت خودکار تحریم‌ها را فعال کرده است و همین امر می‌تواند مشکلات بیشتری برای فعالان صنعت، معدن و تجارت به وجود آورد. دستگاه قضایی همچنان در کنار این بخش خواهد بود و با تلاش‌های مستمر، از بروز آسیب‌ها جلوگیری می‌شود.

رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی همچنین به فضای منفی ایجادشده در برخی تبلیغات اشاره کرد و گفت: این جریان‌ها مردم را از سرمایه‌گذاری در حوزه‌های صنعت، معدن و تجارت بازمی‌دارند و آنان را بیشتر به سمت خرید ارز و طلا سوق می‌دهند، زیرا این مسیر را برای حفظ سرمایه امن‌تر می‌پندارند. چنین روندی می‌تواند مشکلات قابل‌توجهی برای صنعتگران ایجاد کند و لازم است با آن مقابله شود.

{$sepehr_key_154662}