«الناز ملک» بازیگر زخم کاری، کارگردان تئاتر شد

به گزارش شهرآرانیوز؛ این روزها حسابی سر الناز ملک و محمدحسین مهدویان شلوغ است، بعد از تمام شدن فیلم «نیم‌شب» و شروع تولید سریال جدید مهدویان با عنوان «کلاغ» که برای پلتفرمی ساخته می‌شود، مهدویان در کنار الناز ملک نمایشی را روی صحنه می‌برد.

هنوز نام نمایش مشخص نیست اما این نمایش را الناز ملک کارگردانی می‌کند و قرار است کاظم هژیرآزاد بعد از چند سال دوری از صحنه در این نمایش بازی کند.

این نمایش قرار است در تماشاخانه ملک اجرا شود.

الناز ملک با سریال «سقوط» شناخته شد، سریالی که مهدویان او را به عنوان بازیگر به گروه سازنده که البته از تیم خودش بودند، معرفی کرد.

او که متولد دهه ۷۰ است قبل‌تر در تئاتر اجراهایی داشت. اما حضورش در «زخم کاری» در معرفی او به عنوان یک بازیگر موثر بود. او سال گذشته در نمایش «کورالاین» بازی کرد. حالا قرار است خودش نمایشی را کارگردانی کند.

منبع: فرارو

{$sepehr_key_155252}