ترکیب احتمالی استقلال برابر المحرق بحرین (۹ مهر ۱۴۰۴) | برنامه ساپینتو برای خروج از بحران

به گزارش شهرآرانیوز، استقلال ایران در هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا، امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) از ساعت ۱۹:۳۰ در تهران میزبان المحرق بحرین است.

ساپینتو که تیمش در فاز هجومی عملکرد بدی ندارد، با عملکرد فاجعه‌‌بار خود در فاز دفاعی، نتایج خوبی کسب نکرده و به‌شدت تحت فشار هواداران و کارشناسان قرار گرفته است؛ به‌گونه‌ای‌که ساپینتو بر لبه تیغ ایستاده و ممکن است با یک شکست دیگر، به در‌های خروجی آبی‌های پایتخت هدایت شود.

ساپینتو که تیمش در فاز دفاعی به‌شدت ضعف دارد، احتمالاً برابر المحرق بحرین، خط دفاع تیمش با یک تغییر بزرگ همراه باشد. بازگشت رستم آشورماتوف، ملی‌پوش ازبک آبی‌ها، شاید بتواند مشکلات دفاعی استقلال را تا حدودی برطرف کند و خط دفاع آبی‌ها کمی بهبود یابد. آشورماتوف به دلیل مصدومیت در پیش‌فصل، بازی‌های ابتدایی استقلال را از دست داد و حالا از امروز می‌تواند عصای دست ساپینتو در خط دفاعی باشد. آرمین سهرابیان که پس از شکست فاجعه‌بار استقلال برابر الوصل و مصاحبه‌های جنجالی، از ترکیب آبی‌پوشان کنار گذاشته شد، حالا می‌تواند دوباره به ترکیب استقلال بازگردد و اعتماد ازدست‌رفته را جبران کند. رامین رضاییان نیز پس از دو جلسه محرومیت، دوباره به ترکیب استقلال بازخواهد گشت و ترکیبی هجومی‌تر برای آبی‌ها شکل خواهد داد.

در فاز هجومی نیز بعید به نظر می‌رسد ساپینتو تغییر به‌خصوصی در ترکیب تیمش ایجاد کند و دست‌به‌دامان ستاره‌های خارجی و گران‌قیمت خود خواهد بود تا استقلال را از بحران خارج کنند.

ترکیب احتمالی استقلال برابر المحرق بحرین

آنتونیو آدان؛ رستم آشورماتوف، آرمین سهرابیان، ابوالفضل جلالی، رامین رضاییان؛ دیدیه اندونگ، مهران احمدی؛ علیرضا کوشکی، منیر الحدادی، یاسر آسانی؛ داکنز نازون