سراج، جانشین شجاعی شد

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از کسب نتایج ضعیف نفت آبادان در هفته‌های ابتدایی لیگ دسته اول، مسئولان این باشگاه پرهوادار با مسعود شجاعی برای قطع همکاری به توافق رسیدند. در واکنش به این مسئله ناصر گودرزی مدیرعامل باشگاه صنعت نفت توضیحاتی را ارائه کرده است.

مدیرعامل نفت آبادان با اشاره به جدایی مسعود شجاعی گفت: «شجاعی پس از تساوی برابر شناورسازی قشم از هفته ششم مسابقات نشستی در باشگاه برگزار و به صورت توافقی از جمع طلایی پوشان جدا شد.»

او ادامه داد: «از تلاش‌های آقای شجاعی و اعضای کادرفنی ایشان تشکر می‌کنیم؛ تاکید می‌کنم که جدایی او کاملا توافقی و در فضایی دوستانه صورت گرفت.»

گودرزی درباره روند انتخاب سرمربی جدید نفت آبادان گفت: «تا انتخاب سرمربی جدید تمرینات، تیم زیر نظر بهنام سراج انجام می‌شود. به زودی در این خصوص اطلاع رسانی خواهیم کرد.»