تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و گل‌گهر | یک قدم تا فروپاشی

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و گل‌گهر از ساعت ۱۸:۳۰ فردا (جمعه، ۱۱ مهرماه ۱۴۰۴) در استادیوم شهر قدس و به قضاوت کوپال ناظمی، مقابل هم قرار می‌گیرند.

این مسابقه در شرایطی برگزار‌ی شود که عدم نتیجه گیری سرخ پوشان در این بازی می‌تواند آن‌ها را رسما وارد یک بحران بزرگ کند که بدون شک دود آن اول به چشم هواداران و بعد بازیکنان و کادرفنی می‌رود. شاگردان وحید هاشمیان تا اینجای کار لیگ هنوز رنگ باخت را ندیده‌اند، اما آمار ۴ تساوی و یک برد هم هرگز نمی‌تواند هواداران این تیم را قانع کند. حالا کار به جایی رسیده که به نظر می‌رسد عدم نتیجه گیری در بازی فردا حکم خروج هلی کوپتر را از باند پرسولیس بدهد.

این همه البته در حالی است که حریف فردای این تیم، گل گهری است که امسال با مهدی تارتار روز‌های خوبی را پشت سر می‌گذارد و با ۲ برد، ۲ تساوی و تنها یک شکست، فعلا در رده دوم جدول ایستاده است.

در این چند سال اخیر، حسابی امثال سپاهان، استقلال و تراکتور را حتی در روز‌های شکست خوردن، اذیت کرده، اما لقمه شیرین و راحت‌الحلقومی برای پرسپولیس بوده است.

سیرجانی‌ها هرگز موفق به شکست دادن پرسپولیس نشده‌اند و حتی یک بار هم پیش نیامده که با بسته نگه داشتن دروازه‌شان، زمین را ترک کنند. قصه تارتار برابر پرسپولیس هم که نیازی به گفتن و تعریف کردن ندارد؛ ۱۱ بازی بدون برد در لیگ برتر، یک برد در ۱۸ مصاف آخر و تنها یک گل زده در ۱۱ رویارویی آخر همه رقابت‌ها.

همه این‌ها نکاتی است که باعث شده هواداران پرسپولیس به شدت به این بازی و کسب ۳ امتیاز آن امیدوار باشند.