رئیس شورای عالی استانها: مشکل توقف قطار‌ها در ایستگاه راه آهن نیشابور رفع شد

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، رئیس شورای عالی استان‌ها و سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، با جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

توقف دائم قطار‌ها در ایستگاه راه آهن نیشابور

در این نشست، موضوعاتی همچون مشکلات راه‌آهن کشور، مسائل مربوط به ایستگاه راه‌آهن مشهد و همچنین توقف قطار‌ها در ایستگاه راه‌آهن نیشابور مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس خواسته مردم نیشابور و با پیگیری مظفری، استاندار خراسان رضوی و حاجی بگلو رئیس شورای عالی استان‌ها و دستور مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، مقرر شد تا پایان مهرماه ۱۴۰۴، تعداد ۳۶ قطار مسافری در مسیر رفت و برگشت در ایستگاه نیشابور توقف داشته باشند و پس از آن، از ۳۶ قطار، تعداد ۲۶ قطار مسافری در مسیر رفت و برگشت به صورت دائمی در این ایستگاه متوقف شوند.

همچنین بر اساس تصمیم اتخاذشده، قطار‌های مسیر مشهد–رشت و مشهد–اهواز نیز از این پس در ایستگاه راه‌آهن نیشابور توقف خواهند داشت.

{$sepehr_key_156234}